Home » Geen categorie

Heeft u behoefte aan uw auto te tunen of te verbeteren? KW Suspension biedt u de ’s werelds nummer één opschortingsprogramma waar u uw auto kan laten optunen of de autosystemen te verbeteren met de beste producten die KW Suspension voor u heeft. KW doet zwaar zijn best om de meest innoverende technologieën toe te passen aan allerlei verschillende auto’s en heeft een erg succesvolle ervaring over een grote hoeveelheid jaren. KW heeft veel succes gehad bij het optunen van sportauto’s voor bijvoorbeeld de Formule 1, DTM en het WTCC waar ze veel bekendheid hebben opgedaan. KW biedt een assortiment die bestaat uit producten zoals KW suspension veren, stabilisatoren, sportonderstellen en schroefsets (zie hier het complete overzicht). Deze zijn beschikbaar voor automerken als o.a. ‘’Alfa Romeo, BMW, Citroën, Daewoo, Chevrolet, Fiat, Ford, Honda, Mazda, Mini, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Toyota, Volkswagen en Volvo’’.

WK Suspensions biedt u diverse kwaliteitsproducten zoals:

Drie varianten ‘’inox-line’’ roestvrijstalen schroefsets

De variant 1 is de meest ‘basic’ en de meest gevraagde door veel klanten. Dit zorgt simpelweg voor meer rijplezier op bijvoorbeeld normale wegen. Het is ideaal voor het monteren wanneer u slechts een beginnende tuner bent. De variant 2 zorgt ervoor dat u de schokdempers en alles volgens u eigen keuze in kan laten stellen, dit is ideaal om uw auto aan te passen aan hoe u er mee om wilt gaan. De variant 3 is er voor professionals en is optimaal voor het aanpassen voor sportgelegenheden.

KW stabilisatorstangen

Dit is de beste vervanger voor uw oude stabilisatorstang en vanwege de goede materialen gaat het langer mee en beschermt uw auto beter.

KW DDC en DDC ECU

De ophanging is nu ook elektronisch te besturen, dit kan als een Plug & Play en als een knop in het dashboard of als een nieuw ingebouwde optie die bestuurbaar is via apps.

Verstelbare veren

Met de in hoogte verstelbare veren kunt u zelf de hoogte bepalen en instellen naar uw keuze.

Voor meer interesse, KW suspensions biedt meer producten en blijft innoveren met de nieuwste technieken die aan te passen zijn aan uw soort auto voor een betere functionaliteit naar uw wensen. Een aanbevolen verkooppunt van KW producten in Nederland is Extreme-Carstyling.nl. KW maakt het steeds makkelijker om uw auto praktisch te tunen zonder al te veel moeite en blijft de wereld verassen met de hoge kwaliteit van de goede materialen en de resultaten waar het voor zorgt.