RDW Voertuiggegevens

De RDW Voertuiggegevens maken een groot aantal dingen makkelijker.

Als je een tweedehands auto wilt gaan kopen, dan ga je natuurlijk heel wat handelaren en dealers af, en waarschijnlijk zoek je ook nog wel op internet.

Wat veel mensen meestal niet in de gaten hebben is, dat er toch wel meer komt kijken bij het kopen van een tweedehandsje. Het is immers heel wat anders dan het kopen van een brood, en er zijn veel factoren die bepalen of je het betreffende voertuig ook daadwerkelijk gaat kopen.

Denk maar eens aan de technische staat van de auto, hoe ziet de buitenkant er uit, is er veel roest, is de proefrit gegaan zoals je hoopte, hoeveel kilometers staan er op de kilometerteller, en natuurlijk, wat is de vraagprijs, en kan je er misschien nog een bedrag van af onderhandelen.

Allemaal dingen, die je ook niet zomaar te weten komt, maar die wel bepalend zijn!

De RDW VoertuiggegevensVoordat je tot koop van een tweedehands auto overgaat, is het natuurlijk altijd verstandig om zoveel mogelijk van de bovenstaande dingen, te weten te komen.

Hoe je dat moet doen, daarover hoef je je geen zorgen te maken, want je bent precies op de juiste website gekomen.

We kunnen namelijk heel simpel een aantal van de vragen die je hebt over het voertuig in kwestie, snel en simpel beantwoorden. Daarvoor hoef je hierboven alleen maar het kenteken in te vullen van de betreffende auto, en wij halen de RDW Voertuiggegevens voor je op.

De RDW Voertuiggegevens bieden we je vervolgens overzichtelijk op het scherm aan.

De kenteken check waarmee we de RDW Voertuiggegevens voor je ophalen, is vanzelfsprekend helemaal gratis.

Hoe we dat kunnen doen?

Ook dat is eigenlijk heel simpel. Van alle voertuigen op kenteken, registreerd de RDW, dat is de Rijksdienst voor het Wegverkeer, allerlei gegevens. Zowel van het voertuig, als van de eigenaar, de voertuighouder.

Ons systeem haalt deze gegevens bij de RDW op. We hebben het dan natuurlijk alleen over de gegevens van het voertuig, want we mogen wettelijk gezien natuurlijk geen gegevens publiceren betreffende de voertuighouder.

Zo kan je de RDW Voertuiggegevens bekijken, en krijg je meer inzicht of het betreffende voertuig een goede, nieuwe tweedehands auto voor jou zou zijn, en weet je haast zeker dat er niets mis is met de auto.

Doen dus, die gratis kenteken check, en bekijk de RDW Voertuiggevens!

Dit vind je misschien ook leuk...