Home » Auto

Een garage-eigenaar heeft zijn eigen Ford Focus RS mk2 onder handen genomen en deze tot in de puntjes verbeterd. Wat begon als een standaard auto, is nu veranderd in een unieke raceauto. In dit artikel vertellen we je meer over de aanpassingen die zijn gedaan en het resultaat van het project.

De aanpassingen

De garage-eigenaar heeft verschillende aanpassingen gedaan om zijn Ford Focus RS mk2 te verbeteren. Zo heeft hij onder andere de remmen, ophanging en uitlaat vervangen voor betere onderdelen. Ook heeft hij de motor aangepast, waardoor deze nu een vermogen heeft van maar liefst 400 pk. Daarnaast is de auto voorzien van nieuwe velgen en banden, een sportuitlaat en een unieke wrap.

Het resultaat

Het resultaat van het project is indrukwekkend. De Ford Focus RS mk2 is veranderd van een standaard auto naar een unieke raceauto. De verbeterde remmen en ophanging zorgen voor een betere wegligging en de krachtige motor zorgt voor snellere acceleratie en hogere topsnelheden. De sportuitlaat geeft de auto een agressieve sound en de unieke wrap maakt de auto helemaal af.

De ervaring

De garage-eigenaar is zeer tevreden over het resultaat van het project. Hij geniet volop van de verbeterde prestaties en het unieke uiterlijk van zijn Ford Focus RS mk2. Hij heeft ook al deelgenomen aan verschillende trackdays en races, waarbij de auto goed presteert en veel bekijks trekt vanwege de opvallende wrap.

Conclusie

De Ford Focus RS mk2 van de garage-eigenaar is een indrukwekkend project waar veel tijd en aandacht aan is besteed. De verbeterde onderdelen en aanpassingen hebben de auto omgetoverd tot een unieke raceauto met betere prestaties en een opvallend uiterlijk. Het resultaat is een auto waar de eigenaar trots op kan zijn en die veel bewondering oogst van anderen.